December 3, 2023
Lajme

G.rυaja në haII të madh: KOMSHlNJTË e b. ëjnë para syυe të mi, nuk di çfarë të bëj!

Cfarë do të bënit sikur të hapnit perden e dritares dhe përballë të shihnit fqinjët tuaj që dëfrehen në një marrëdhënie in,time?

Këtë pyetje ka shtruar një grua dhe një nënë në rrjetin social “Mumsnet”.

Ajo ka treguar se nga dritarja e xhamit të saj ka parë një çift të ri teksa kryenin ma rrëdhënie në banjon e banesës së tyre përballë.

Gruaja, tregon se ka një fë mijë 8 vjeç dhe ka fr,ikë se edhe ai do shikojë skenën e papërshtatshme.

Kështu, ajo shtroi pyetjen ne rrjetin social duke kërkuar një mendim.

Sugjerimet në fakt kanë qenë të ndryshme.

Disa i thoshin që ti linte të qetë fqinjët.

Të tjerë sugjeruan që ti takonte e t’ua thoshte shqetësimin, ndërsa të tjerë shkruan se duhet ti fuste një letër anonime nën derën e fqinje, ku ti shpjegonte situatën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *