December 1, 2023
Lajme

Gardianja e bυrgut kαρet duke k rγer marr/ëdhëηie me VRASËSlN

Një gardiane burgu në Britaninë e Madhe është paraqitur sot para gjykatës pasi është akuzuar

se ka kryer marr/ëdhënie seksuaIe me një të dënuar për vrasje të dyfishtë.

Gardianja Lauren Mclntyre akuzohet se është përfshirë në një marrëdhënie seksuaIe me të burgosurin Andrew Roberts për një periudhë katërmujore.

Roberts raportohet se është dënuar në vitin 2003 për vrasjen e të dashurës dhe vajzës së tyre tetëmuajshe.

Mclntyre thuhet se i ka dhënë një telefon të dënuarit Andrew dhe ata prej muajsh bisedonin së bashku.

Madje raportohet se 32-vjeçarja i dërgonte foto të vetes së zhveshur të dënuarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *