Gazetarja: “Jam e asaj dore, nuk i tutem shtetit, ρoIitikaηët i kαm dαs hηorë!”

Gazetarja serbe Senada Nurkiç i ka hallakat të gjithë me opinionin e saj.

Ajo ka thënë se ka punuar dhe gjithë jetën ka qenë e asaj dore, e ka bo atë punë sa herë i është kujtuar dhe sa herë ka pas nevojë për idare, për të dërguar diçka në shtëpi!

Në punën si e asaj dore ajo ka pasur mbështetjen e familjes dhe të dashurit të saj politikan.

Nurkiç ka bë të hallakatur opinionin që ushqehen me kështu rrëfime interesante!

Thotë se nuk tutet as nga shteti, as nga njerëzit e politikës,meqë me ta jemi në shoqëri perfekte!

Por, në të shumtën e rasteve edhe atyre ju ndreqi qejfin e nuk ju prishi asnjëherë!

Ajo kërkon 600 euro për atë punë me një person dhe mbi 1100 euro për atë punë në grup. Më heret ajo ka punuar si gazetare.

Zakonisht klientët e mi janë të pasur. Kryesisht biznesmenë. Kur gratë nuk i kanë në shtëpi, unë shkoj aty dhe e kuptoni kënaqem!

Përveç parave, më japin edhe dhurata të shtrenjta si parfume dhe rroba të bukura dhe shumë me çmim të mirë”, shton ajo.