GJETI NJË IPHONE NË UJË, U BEFASUA KUR HAPI ATË DHE…

Bëhej fjalë për një telefon iPhone të cilin e kishte humbur dikush para 9 muajve, transmeton Pika….

Ai u gjet nga zhytësit dhe fatmirësisht edhe pas qëndrimit nëntë muaj nën ujë ai arriti të ndizej sërish gjë që befasoj pa masë zhytësit.

iPhone 6s PLUS ishte i mbështjellë me një mbrojtëse plastike e cila është rezistente ndaj ujit.

Pasi që mbushën baterinë, zhytësit hapën telefonin dhe gjetën pronarin të cilit edhe i kthyen telefonin e tij….

Shikojeni videon:

SHIKO VIDEON KËTU