Grυαja nga Korça b efαson në emision: “U ρamë në kishë, u mαrtυam dhe ikëm në Greqi, por aty mora υesh se bυrri im…”

Një nënë nga fshati Pirg në Korçë, e cila dy vite më parë është di/vorcuar nga bashkëshorti, sot kërkon pensionin ushqimor për vajzën pasi ish

bashkëshorti prej dy vitesh sipas saj e ka lënë në harresë të bijën e cila sot është 6 vjeç e gjysmë. 

40 vjeçaria rrëfen se martesa ka qënë e vësh/tirë ajo ka jetuar në Greqi me bashkëshortin por pas div/orcit gruaja është ri/kthyer në Shqipëri.

Njohja me ish bashkëshortin është bërë në moshë të re , ata janë njohur në ambientet e një kishe, dhe pas një periudhe jo shumë të gjatë njohjeje vendosën të lidhnin martesën.

40 vjeçaria rrë/fen se shkak i mosmarr/veshjeve të shumta ka qënë bixh/ozi, ish bashkëshorti sipas saj nuk angazhohej në familje dhe paratë i linte bi/xhoz.

Sot gruaja kërkon nga ish bashkëshorti detyrimet ushqimore si dhe një pr/okurë për të lëvizur me vajzën në Italia ty ku e pret e motra.

Gruaja do ti japë vetes së saj dhe vajzës një jetesë më të mirë,por ish bashkëshorti sërisht bëhet pengesë.