Grύαja po e νriste ngadalë me heΙm miu, ρërfundon në spital shqiptari

Një 46-vjeçare moldave është arrestuar nga policia italiane nën akuzën se tentoi të vriste bashkëshortin e saj shqiptar me helm miu.
Sipas të dhënave paraprake, gruaja mësohet t’i ketë dhënë disa herë helm të fshehur në doza të vogla në ushqime burrit të saj 54-vjeçar, i cili ishte paraqitur në spital me dhimbje të forta.

Dyshimet e mjekëve i dhanë udhë hetimeve dhe tashmë gruaja u ndalua nga autoritetet dhe po mbahet me masë arresti në shtëpi, në pritje të procesit gjyqësor.

54-vjeçari ishte shtruar disa herë në spital që nga korriku i vitit 2022 dhe kishte të gjitha simptomat që ishte helmuar. Për këtë arsye, mjekët kryen disa testime dhe shuan dyshimet e tyre se ai kishte rënë në kontakt me helm miu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *