HABlT Roza Lati: I kam pαrë PRlNDËRlT e mi duke u..

Moderatorja Roza Lati gjatë një interviste në emisionin “Dritare me Rudinën” e ka treguar hapur se i ka parë prindërit e saj duke u konfIiktuar.

Tema e këtij ishte “Se;ksi dhe Nderi” dhe Roza ka folur mëse hapur për të dyja çështjet. Më tej ajo ka thënë: 

Kam qenë në një situatë të tillë. Unë kam qenë e vogël dhe kam parë konfIikte mes prindërve të mi.

Kam parë nënën time. Gjithashtu Roza tregoi se çdo gjë, që ka ndodhur i përket të shkuarës dhe se ato që ka kaluar e kanë bërë atë që është.

Prindërit e moderatores janë n;darë kur ajo ishte ende shumë e vogël dhe disa vite më vonë babai i saj u n;da nga j;eta.