November 30, 2023
Lajme

HlSTORlA E TRlSHTË E Flori , Arsyeja se pse nuk dëgjon me njërin υesh qenka shumë e DHlMBSHME…

Kompozitori dhe këngëtarii njohur Flori Mumajesi ka pohuar kohë më parë se me njërin nga veshët ka h umbur d ëgjimin ne masën 70%.

Këtë gjë ai e ka treguar ne mënyrë simbolike edhe me një tatuazh ne anën e veshit te pr ekur,qe simbolizon pikërisht këtë gjë. 

Flori i ftuar në emisionin e Luanës,shpjegoi se dëgjimin në njërin vesh e ka h umbur në moshën 13-vjeçare,

pasi nuk kishte kushte të përshtatshme dhe dëgjonte muzikë nga njëri vesh me një boks me volum shumë të lartë.

Gjithashtu u zbulua se Flori është ai i cili i ka pasur fiksim gocat e shkollës “Petro Nini Luarasi”.

Madje,këngëtari nga pëlqimi që kishte për këtë shkollë ka konkuruar për të në “Rin Fest” dhe jo për gjimnazin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *