December 3, 2023
Lajme

HlSTORlA: Ilsha 18 υ. jeç kur …, ishte h. era e ρ arë që e ρroνoja, i F EJUARl më emocionoi fort!”

Një histori e bukur dashurie është rrëfyer nga një vajzë e re, e cila ka treguar se si e ka marrë propozimin për fejesë.

Kjo është historia e treguar për faqen tonë dhe është një histori e veçantë pasi tregon thjeshtësinë se si një vazjë e re është përballur me propozimin e mashkullit që ka vendosur ti dhurojë dashuri.

“Dashuria vjen edhe kur nuk e pret fare! Nuk është e thënë që njeriun e zèmrès duhet patjetër ta njohësh me vite të tëra për ta dashur, mjafton një moment për ta dashuruar dikë”.

Dhe ajo që është më e bukur është fakti se çastet bëhen më të bukura dhe spontane kur i trajton me dashuri ndaj dhe vërtetohet ajo shprehja që thotë:“Nëse do të bësh një gjë me vlerë në jetë, bëje me dashuri”.

“Kështu të paktën më ka ndodhur mua”, thotë vajza.Ishte hera e parë që e provoja këtë ndjesi. Me djalin që do të fejohem së shpejti unë jam dashuruar sapo e kam parë.

Atë djalë do ma prezantonte tezja ime, një emigrant në Greqi që sipas tezes i kishte të gjitha terezitë, por i mungonte vetëm nusja.

Në fillim isha shumë ske.ptike sepse me çfarë kemi dëgjuar tek të tjerët këto punët e shkesirave nuk ecin mirë.Pr më tepër, është pak si e çuditshme se si ti mund të lidhesh dhe të kalosh jetën me një njeri që ta sjellin si “pako” gati.

Por pranova dhe si tani e kujtoj momentin që i pashë ato sy jeshil që buzëqeshnin në tavolinë, e ky që çohet me lëviz karrigen dhe me dhuron një trendafil.Thonë që meshkujt nuk qajne, apo meshkujt nuk janë romantik, por tashmë jam 100% e bindur se askush nuk duhet të flasë pa e provuar.

Vetëm në filma kisha parë takime të tilla. Që aty më rráhu zèmra fort dhe jam emocionuar pa masë.E ky takim ynë i parë u shoqërua me një respekt të paparë nga ana e tij ndaj meje.

Një edukatë e pashoqë që meshkujt që rriten në Shqipëri e dimë si janë e sillen me femrat.I thashë “PO” shumë shpejt dhe tani shkon çdo gjë mirë mes nesh.Edhe jam me fat që e kam njohur. Sepse meshkujt që trajtojnë një femër me edukatë në rrethin tim të paktën janë me pikatore.

Ndaj paçi fat tim ishalla të gjitha ju vajza e mos pranoni të merrni djem që nuk ju respektojnë.Personi shihet që në takimin e parë…”, shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *