I ati nuk e Ia të ma. rtohej me b. υrrin që donte, pas shumë vitesh gjeti një copë gαzete që PËRMBΥSl gjithçka… (VIDEO)

Jeta nuk shkon gjithmonë siç e kemi imagjinuar. Pa marrë parasysh se sa doni diçka, pa marrë parasysh sa shumë përpiqeni ta merrni atë, nganjëherë, universi thjesht ka plane të tjera.

Ashtu si ka njerëz që mund të zh duken nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe

Prentiss Ëillson është një shembull i mrekullueshëm.Në vitin 1961, Janice Rude ishte një studente në Kolegjin

Oçidental në Kaliforni që punonte me kohë të pjesshme në një kafene për të paguar për studimet e saj.

Një ditë, ndërkohë që po sillte pjata në një tavolinë studentësh, vështrimi i saj takoi atë të një djaloshi shumë elegant me emrin Prentiss Willson. 

SHIKO VIDEON