I kαpi dυke kr γer mar rëdhëηie bυzë rrugës, e moshuara i gjυαn me shkop drυri…(VIDEO_

Një çi ft i cili po kr yente mar rëdhënie se ksu ale buzë rrugës në disa barishte në qytetin Stavropol ne Rusi,

është ndë shkuar nga një e moshuar e cila ishte duke parë këtë sk enë.

Ajo ka marrë një shkop druri dhe i ka gjuajtur ndërkohë që po kryenin mar rëdhënie.

E moshuara njihet në lagje si “Zonja Irina” dhe veprimi i saj u mbështet nga të gjithë komshinjtë e saj, pasi e quajnë këtë a kt të tu rpshëm dhe im oral.

Momenti kur e moshuara gj uan burrin në të pasme me shkop, është kapur nga disa kamera sigurie që ndodheshin në një ndërtesë aty pranë.