I riu i hedh beηzinë një grupi ροΙicësh dhe kërkοn… (VIDEO)

Ky është momenti shokues kur një person hedh benzinë mbi një grup oficerësh policie dhe bërtet me të madhe “ndizni një çakmak”.

Pamjet ajrore, të filmuara nga një helikopter policie tregojnë të riun duke vrapuar me një bidon benzine në dorë.

Ndërsa i afrohet oficerëve, i riu ndalet për të hedhur benzinën mbi grupin përpara se të thërrashë për të ndezur zjarrin.

Raportohet se oficerët mundën të dëgjonin turmën duke thënë “kush ka një çakmak, le t’i vëmë flakën”.

 SHIKO VIDEON