I tregοn të gjitha modeΙja: Njoh shumë ρrezatυese në Shqipëri që e b.ëjηë për Ιekë me bυrra të ndrγshëm !!

Modelja Lea Legisi u bë e njohur në emisionin e Top Channel “She is on Top”.

Lea i ka hedhur poshtë këto zëra, duke thënë se atje ka punuar në një Theme Park dhe ka përfunduar studimet për Menaxhim Biznesi.

Ajo rrëfeu se në Shqipëri ka shumë personazhe të njohur të ekranit që punojnë si esko rtë, por preferoi të mos zbulonte emra.

“Ke edhe esk ortë që jetojnë në Shqipëri që punojnë.

Aq sa kam dëgjuar më shumë ka këtu sesa atje (Dubai).

Ka edhe femra që i njoh, janë pjesë e televizionit dhe punojnë. Nuk më duket punë, ata nuk janë para të ndershme”, tha Lea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *