Ikën në emίgrim për një jetë më të mirë, bυrri nga Puka bënte dy punë/ Po një natë gjen g. rυαn duke ia drεd hυr me…

Një burrë ka zgjedhur të ndajë historinë e tij me lexuesit.

Ai tregon se bën dy punë që bashkëshortes së tij të mos i mungojë asgjë në emi gra cion, ama përkushtim ajo ia ka kthyer me tr.ad hëti.

“Unë bëj dy punë që gruas time këtu në emigrim të mos i mungonte asgjë. Ajo nuk di gjuhën dhe nuk është futur ende në punë.

Nuk kemi fëmijë dhe tani edhe po ndahemi. Ta nis nga fillimi. Unë jam një 35-vjeçar nga Puka dhe prej një jete jetoj në Itali.

Këtu mora dhe nusen dhe ajo po integrohej pak nga pak. Por më bëri ha tanë. Më tra dh ëton me një shqiptar, që e ka njohur sapo ka ardhur këtu.

Ai tipi shet rrugëve, e kjo aty e ka njohur duke blerë nga ato bizhuteritë i dio te të këtyre këtu.

Pak rëndësi ka kjo. Rëndësi ka që i kapa të dy në shtëpinë time. Që e mbaja me djersën e ballit.

Nusja më dinte turni i tretë. Por unë atë natë dola nga puna sepse një koleg më kishte borxh disa orë zëvendësimi dhe thashë po i bëj surprizë kësaj.

Kur po ngjisja shkallët e pallatit mu pr en ë gjunjët sinqerisht. Kisha pa rand jenjë. I bie derës, hiq. E hap me çelës, qetësi e madhe.

Kur futem në kuzhinë i gjej të dy ulur në divan në err ësirë. Nuk po bënin gjë. Por po rrinin në errësirë të sh tan gur.

Normal më kanë ndjerë mua, e s’ka pasur tipi si të hi dhej nga kati 4. Më thanë që janë miq që në Shqipëri.

Më gën jye n, e sipas gruas ai kishte ardhur t’i qante hallin se ishte ndarë nga e fejuara.

Po silleshin si të huaj. Donin edhe të më bënin për bu da lla. I nxorra të dy jashtë e tani po divorcohem.

E kam shumë shumë të vës ht irë, por kështu paska qenë kjo jetë. Ndaj kujdes kur jepni gjithçka për dikë, sepse ai person duhet ta meritojë njëherë. Faleminderit”, shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *