Jam e υ etme me υ.αjzen time, a ka d. ikυsh qe me ρranon me f emίje ketu?

Jam e vetme jam e ndame gati 4 vjet me burrin tim dhe tani kam vendos te gjej nje burr te me plotson gjysen e jetes time,

por ua them shum seriozisht me punen e vajzes time nuk bej kompromis as edhe per nje milimeter ket ta

dini biles as mos te mendojn ata te cilet nuk ma duan vajzen se me mua mund te arrin diku, un vajzen nuk e la

po sikur edhe kurr te mos me del kismeti, ajo esht 2vjece dhe jetojm bashk me vajzen time, jam e ndame dhe tani

dua te kem nje lidhje te re jam ne ita/ li nese ka nevoj do te vi tek ju te takohemi dhe ta forcojm lidhjen nese esht kismet me dike nga ju..