‘Nuk gjej dot b. υrrë se jam shυm…’, 44-υ. jeçαrja çυdit rrjetίn me dekΙαratën e saj..!

44-vjeçarja, nënë e katër fëmijëve është duke bërë xhiron e rrjetit me deklaratën e saj,

thotë se ka një jetë të përsosur por bukuria e saj nuk e ka lejuar atë të gjejë dashurinë e vërtetë.

Jemi duke folur për një grua që duket sa gjysma e moshës së saj dhe fare lehtë mund të duket si motra e vajzave të saj

Ajo quhet Dawn Counsis dhe jeton në Londër bashkë me fëmijët e saj, binjakët 17-vjeçarë dhe dy vajza të moshës 20 dhe 22 vjeçe.

Dawn thotë se bukuria e saj është edhe mallkimi i saj teksa shprehet:

Ajo që ndodh është se unë u dukem njerëzve sikur jam sa gjysma e moshës sime.

Prandaj, të gjithë burrat që flirtojnë me mua janë shumë më të rinj në moshë se unë.

Ndonjëherë do të doja të isha më pak tërheqëse, sepse s’mund të krijoj një marrëdhënie me një 18-vjeçar”.

Dawn tregon se është vetëm që prej vitit 2003 kur u nda nga bashkëshorti i saj.