M. odeΙja nga Tirana ρraηon të daΙë me 53 υj eçαrin υetëm e υetëm që… (Fotot)

Shumë prej vajzave po të shohësh në pr/ofilet e tyre në instagram ose facebook sheh që pro/fesioni i tyre është modele.

Po sa agjensi të modës ne Shqipëri dhe Kosovë janë ser/ioze dhe që kanë fryte të mira nga pjesmarrja e femrave disa prej tyre edhe min/orene. 


Në redaksine e shqiperiaime.al ka ardhur një bisedë e cila është dërguar nga nje person i cili e ka vje/dhur këtë nga

producenti emrin e të cilit ai ka dashur ta bejë pub/lik por e drejta e pr/ivatësis së gjithësecilit na bën që ne ta mbajmë të fshehur.

Në bisedë shihet se si një modele nga Tirana mosha e të cilës nuk dihet kerkon me ngulm cmimin e parë nga producenti i eventit.

Pas një bisede të gjatë vajza pranon të bejë dicka “të pështirë” duhet thënë vëtëm për të kënaqur egon e saj dhe për të rre/mbyer cmimin e parë.

“Prsh o shqipnia ime. jam ul me producentin X dhe ne nje moment u hap nje mhb i shp/if. esht nje mik i mikut tim.

Mir ajo femer ordi/nere po kto ci kan kto evente te tilla. a ka ndoj juri qe i vendos kto gjana apo vetem duhet

me bo kompasin. nxirrja me emer e mbiemer degj/enroje vetem mu mle anonim”.