Kap υjehrrën ‘mat’ me dαs.hηοrin, shikoηi çfarë i bën n.υsja shqiρtare…!!!

Një histori e padëgjuar ndoshta nga shumë prej nesh, është rrëf.yer nga gazetarja ‘Aldo Morning Show’.

Gazetarja e Korçës ka treguar sesi nusja ka zbuluar se vjeh rra e saj kishte një lidhje jashtëmar.tesore, ndërsa herë pas here

krijonte situata gr.indjesh për të dalë nga shtëpia, me pret ekstin se do të shëtiste qenin, por sipas saj, takonte të dashurin.

Ndërkohë që të shk.aktonte më shumë grindje mes tyre, vjehrra i linte nuses të gjitha punët e shtëpisë, edhe pjesën e gatimit.

Nusja e revo.ltuar, i ka he dhur gjellës më shumë kripë seç duhej duke shk.aktuar kështu një tjetër arsye për

t’u gri.ndur, dhe pas rea gimit të ashpër të vjehrrës, e reja është larguar nga shtëpia, sipas gazetares së ‘Aldo Morning Show’.