Kυsh është familja e re Presidenciale, grυaja dhe 2 djemtë e Presidentit Bajram Begaj

Në këtë foto është familja e re Presidenciale e vendi. Armanda Begaj, bashkëshortja e Presidentit Bajram Begaj dhe 2 djemtë e tij.

Ata kanë qenë në lozhat e Kuvendit dhe kanë ndjekur ceremoninë e betimit të Presidentit, bashkëshortit dhe babait të tyre.

5 vite më parë, kur Ilir Meta u betua si president, Monika Kryemadhi refuzoi titullin honorifik si “Zonjë e Parë” e vendit, pasi mori kryesimin e LSI-së.

Por pas pesë vitesh pa ‘Zonjë të Parë’, vendit do t’i rikthehet një e tillë me betimin e Bajram Begajt si president me 24 korrik. Armanda Begaj do të jetë ‘Zonja e Parë’.

Armanda Begaj ka lindur në vitin 1968 dhe ka ushtruar disa funksione në administratën shtetërore si punonjëse, ku ndër të fundit ishte edhe specialiste IT pranë Kontrollit të Lartë të Shtetit.

Familja e re presidenciale përbëhet nga katër anëtarë, ku veç Presidentit të zgjedhur, Bajram Begaj dhe bashkëshortes së tij, Armanda janë edhe dy djemtë.