February 26, 2024
Lajme

“Kam s hkυαr me 80 b. υrra të mαr tυar”, υejushα flet për hίstόritë e sαj s…ksυαΙe dhe jep k. ëshiΙΙα të υΙefshme për jetën

Louise Van Der është 43 vjeç dhe nëna e dy fëmijëve dhe nuk e ka problem të pohojë se ka shkuar me 80 burra të martuar.

Vejusha 43 vjeçare pretendon se burrat me të cilët ajo shkon nuk bëjnë se.ks me gratë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata i tra.dhëtojnë.


Gjithashtu thotë se ajo e shijon jetën si t’i vijë dhe nuk pendohet për asgjë sepse fundja po bën atë që dëshiron.

‘Kjo historia e ‘derisa vd.ekja të na ndajë’ nënkupton se monogamia funksionon për të gjithë.

Por kjo nuk është realiste dhe nuk përputhet me natyrën njerëzore.

Njerëzit duhet të gjykojnë më pak dhe të bëjnë më shumë se.ks fantastik. Jeta është shumë e shkurtër për t’u fiksuar pas se.ksit me vetëm një partner”-është shprehur ajo.

“Ato e kanë përkushtuar të gjithë vëmendjen tek fëmijët dhe jeta familjare, duke braktisur praktikisht bashkëshortin në dhomën e gjumit.

Këshillimet për martesën tradicionale kanë dështuar për shkak se janë bazuar në një model që nuk është reformuar prej 150 vitesh,”- thotë ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *