Këmbimi υαlutor për ditën e sotme/ Paυndi britanik dhe euro në rënie, ja çfarë po ndodh me monedhat e tjera

Sot, më 12 shkurt 2024, në tregun valutor dollari amerikan blihet me 95.9 lekë dhe shitet 96.8 lekë.

Euro sot blihet me 103.4 lekë në shitje, në blerje me 104.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.1 lekë, në shitje me 110 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.9 lekë dhe në shitje me 72 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *