Këmbimi valutor, çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja?

Dollari amerikan blihet me 91.6 lekë dhe shitet me 92.6 lekë.

Euro blihet me 100 lekë dhe shitet 100.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 101.9 lekë, ndërsa në shitje me 102.9 lekë.

Paundi britanik blihet me 117 lekë dhe shitet me 118 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67 lekë, ndërsa në shitje me 68.5 lekë.