Kishte milionat, ja kush është këngëtari i njohur që la gjithë pasurinë në bixhoz

Këngëtari turk ka humbur gjithë pasurinë në bixhoz dhe thotë se nëse do të lindte përsëri nuk do e bënte kurrë.

Serdar Ortaç foli për pendimin e tij më të madh, e që është luajtja bixhoz.

Këngëtari Serdar Ortaç tha se është penduar më së shumti në jetë që ka luajtur në lojëra të fatit, madje tha “Nëse do të lindja përsëri, nuk do të rr ezi koja kurrë”.

Ai është bërë emri i fundit i muzikës që ka folur haptas për anën e tij të panjohur, duke u shprehur i penduar që ka luajtur bixhoz.

Këngëtari thotë se nuk mban mend kur ishte i lumtur, Ortaç ka shumë vite që lufton me sëmundjen MS.