Kush është i dënuari që u arratis për herë të nëntë nga burgu?

Një i burgosur u arratis nga qelia në burgun e Smrekonicës, Kosovë.

Telegrafi shkruan se i burgosuri është Faton Hajrizi, i dënuar për vrasjen një ushtari rus në vitin 2000. Për Hajrizin, kjo është hera e nëntë që arrin të largohet nga burgu.

Para pak muajsh, ai kishte rrëfyer se si kishte arritur të arratisej nga edhe nga kampi ushtarak amerikan “Bondsteel”.

Faton Hajrizi në moshën 15 vjeçare, teksa ishte duke shkuar në shkollë ishte fjalosur me një ushtar rus, duke ia marrë armën dhe duke e vrarë.

Ai tha se vrasjen e ka kryer pasi kishte parë që ushtari rus kishte sharë disa shqiptarë. Dy punonjës të burgut janë pezulluar.