Lυhaten sërish monedhat e hυaja/ Këmbimi υαlutor

Sot më 17 janar 2023, dollari amerikan blihet me 94.9 lekë dhe shitet me 95.9 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 119.8 lekë dhe shitet me 119.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.8 lekë, ndërsa në shitje me 121 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.3 lekë dhe në shitje me 71.3 lekë.