December 3, 2023
Lajme

Marrin kumbarin për ρushime në Korçë, b.urri zbuΙon tr. adhëtinë e g rυαs

Ρυshimet në Korçë për një çift shqiparësh, të cilët kishin marrë me vete edhe kumbarin nuk kanë shkuar ashtu siç duhej.

Gazetarja e “Aldo Morning Show” tha se një ditë para se të ktheheshin në Greqi burri ka zbuluar tradhëtinë e gruas me kumbarin.

Sipas gazetares burri ishte dehur dhe kishte vajtur të flejë ndërkohë gruaja dhe kumbari i tyre kanë fjetur bashkë.

SHIKO VIDEON KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *