Me sa bΙihen e shiten doΙΙari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99.9 lekë dhe shitet me 100.8 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me 105.3 lekë dhe shitet me 106 lekë,

ndërsa franga zvicerane sot do blihet me 110.2 lekë dhe do shitet me 111.2 lekë.

Paundi britanik do blihet m e 121 lekë dhe do shitet me 122 lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *