Me sa bΙihen e shiten doΙΙari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimi valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 94.7 lekë dhe do të shitet me 95.8 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 103.4 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.2 lekë dhe do shitet me 110.2 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihetme119.2 lekë dhe do shitet me 121 lekë.