Shkοi me 7 b. urra breηda një nαte/ 24-υjeçσrja ndan ek sρerieηcën në rrjet

Një vajzë nga Australia me emrin Nadia Bokody ka treguar historinë e saj për revistën prestigjoze të femrave

‘She Said’ ku ka përshkruar eksperiencën se.suale me 7 burra të ndryshëm brenda një jave.

Nadia kishte marrëdhënie me një djalë për 7 vite dhe ndihej e humbur.

Kur u nda nga i dashuri i saj provoi të shkonte brenda në një javë me 7 burra të ndryshëm. 

“U shërova, u ndjeva prapë e gjallë dhe me pëlqeu,” ka shkruar 24-vjeçarja në historinë e saj.

Shumë femra kanë reaguar në artikullin e saj duke iu përgjigjur ashpër “U bëre kurvë për tu kënaqur”.


“Gjithsesi është shumë e lodhshme dhe nuk do ia sugjeroja femrave por që është një eksperiencë e veçantë,” ka shkruar në fund 24-vjeçarja.