MiIiona djem e bëjnë këtë në flokët e tyre, por nuk i’a dinë kuρtimin e t merrshëm

Të flasësh pë modën do të thotë të flasësh për shijet e njerëzve në një kohë të caktuar.

Ekziston një formë prerjesh tek modeli i flokëve te djemtë në formën e një vije që shumë të rinj sot po përpiqen ta kopjojnë… por kjo lloj prerje fsheh një sekret të madh të tmerrshëm.

E vërteta është se kjo lloj prerje ka të bëjë me një nga faktet më të frikshme të historisë gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Hitleri dërgoi ushtritë e veta që të bënin këtë lloj prerje për të mbështetur veprimet që ai po bënte.

Kjo lu/ftë, e cila mori jetët e shumë hebrenjve, u drejtua nga ky person i njohur në të gjithë botën dhe të gjithë pasuesit e Hitlerit kanë përdorur këtë lloj prerje.

Prandaj është e nevojshme që të jeni të vetëdijshëm se moda nuk do të thotë gjithmonë se diçka është e mirë.

Në fakt, në qoftë se ju jeni një nga personat me këtë lloj të veçantë prerje, duhet të jeni të vetëdijshëm për këtë dhe pyesni veten nëse kjo me të vërtetë është një lloj i denjë për t’u ndjekur.