A po mi jep 50 e υro dhe gjithë n.αtën jam e j. οtja’, shikoηi se ç fαr po bëjn υ. αjzat e r. eja

Rastet kur vajzat e reja në moshë bëjnë kompromis dhe shkojnë në shtrat me meshkuj që nuk i njohin fare kundrejt shumave të caktuara të parave duket se sa po vijnë e po shtohen.

Po kthehet në një trend, një fenomen i zakonshëm dhe një rrugë e thjeshtë që vajzat zgjedhin për të fituar para.

I njëjtë është rasti që do t’ju paraqesim më poshttë.

Në të tregohen bisedat e një djali me një vajzë të quajtur Megi, e cila vetofrohet për të kryer marrëdhënie s..e me djalin për shumës prej 50 eurosh…