Moderαtorit të njohυr i g rίsen pantaΙΙοnat në emision live, υίdeoja bëhet υiraΙe

Moderatori i njohur i Tv Lorraine, Mark Heyes ka kaluar një moment të sikletshëm ditën e sotme.

Teksa ishte në transmetim live, në krah të moderatores Lorraine Kelly, atij iu grisën pantallonat.

Kamerat fiksuan detajin, ndërsa bënë që e gjithë salla të shpërthente në të qeshura.

Mark u detyrua, të jepte shpjegim, por salla dhe bashkë prezantuesja vazhdonin të shijonin shfaqjen pasi ai po bënte shaka më tej. 

SHIKO VIDEON