/NAMI në TIRANË.. Ja si të rin jtë e b. ëjnë në baΙΙkon! Rë nkίmet e υ ajzës zgjojnë banorët…

NAMI në TIRANË.. Ja si të rin jtë e b. ëjnë në baΙΙkon! Rë nkίmet e υ ajzës zgjojnë banorët…

Fa ntazia e çifteve të reja nuk ka fund, e këtë e ka treguar edhe një çift nga Tirana, të cilët mesa duket janë

mërzitur duke kryer marrë dhënie s e k s u a le në ambientet e shtëpisë dhe kanë vendosur që ta bëjnë në ballkon.

Dy të rinjtë, sapo ka kaluar ora 23:00, kanë dalë në ballkon dhe kanë filluar nga ‘puna’,

por r ë n k i me t e vajzës kanë zgjuar banorët, dhe njëkohësisht kanë tërhequr vëmendjen e dy qytetarëve që ndodheshin poshtë pallatit. 

Qytetari, i cili ka dërguar videon është banor i atij pallati dhe shkruan se kjo është një ngjarje papranueshme, pasi aty jetojnë shumë familje.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e “5 Majit”, në një kompleks të ri pallatesh. Ai shprehet: Prsh JOQ.

Shiko si bejne s e k s ne ballkon, ora 23:15. Thjesht deshiroja ta publikonit sepse jemi me femije edhe nen e babe ne ate pallat edhe sdo

deshiroja qe kjo situate te perseritet perseri sepse mir qe bejne s e k s po te pakten zh u rm a u degjonte ne kat te pare. NUk eshte gje e mire.