/Në 1997-tën i υranë edhe υëllain, ngjarja që troηditi Elbasanin, Ulqinaku ishte kthγer për pυshime në atdhe, si u υra në mes të qytetit

Në 1997-tën i υranë edhe υëllain, ngjarja që troηditi Elbasanin, Ulqinaku ishte kthγer për pυshime në atdhe, si u υra në mes të qytetit

Grupi hetimor, nën drejtimin e Prokurorisë, vijon punën për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes, ndërsa trupi i viktimës ka qëndruar i shtrirë në tokë pranë mjetit të tij deri në ekspertizën e plotë .

Burimet thonë se viktima nuk ishte një emër problematik.

Ai jetonte mes Italisë ku punonte dhe qytetit të Elbasanit ku kishte familjen. Madrid Ulqinaku ishte babai i nje vajze 8 vjece e cila ishte e diagnostikuar me autizëm.

Ndërsa mësohet gjithashtu se në vitin 1997, Ulqinakut i vranë edhe vëllain.