Në ‘Prime’ mohuan se po flirtonin me njëri tjetrin, Baby G hidhet në krahët e Dijonisit çfarë vizatoi në dorën e fermerit?

Një nga dyshet më të komentuara këto ditë janë Baby G dhe Dijonisi të cilët dhuruan një përqafim të ngrohtë njëri-tjetrit këtë mëngjes.

Gjatë përqafimit, Baby G i tha Dijonisit se do që gjithmonë të flejë e përqafuar.

Vetëm disa momente më pas, këngëtarja shkruajti një mesazh në dorën e Dijonisit.

“Edhe unë”, tha Dijonisi, por pa zbuluar mesazhin.

Kujtojmë se në ‘Primen’ e së hënës në mbrëmje dyshja mohuan se kishte diçka më shumë se shoqëri mes tyre.

SHIKO VIDEON KËTU