November 30, 2023
Lajme

Nëse u formohet shkronja M në ρëllëmbën e dorës jeni njeri i υeçantë dhe ja çfarë do të thotë për jetën tuaj: Nëse e keni te të dγja

Palmistry është një praktikë që njihet si hyjnore dhe merret me analizimin e duarve të njeriut. Sipas saj personave që u formohet shkronja M në dorë janë të veçantë dhe të rrallë.

Madje popujt që kanë shumë të tillë janë popuj të veçantë.

Thuhet se kjo praktikë ka nisur që nga lashtësia dhe merret edhe me formën e dorës, thonjve dhe gishtërinjve, ndihmon në sqarimin e disa mistereve të fshehura të personalitetit tonë.

Për më tepër, palmistët pretendojnë se nëse vijat e duarve formojnë një “M”, personi është i jashtëzakonshëm dhe do të ketë një të ardhme të mrekullueshme.

Nëse në të dyja duart tuaja formohet shkronja M, atëherë do të thotë se do të keni një të ardhme shumë të ndritur dhe të bukur dhe një sukses të madh. Në duart e shumicës së shqiptarëve formohet shkronja M dhe kjo do të thotë se jemi popull i rrallë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *