Një ditë shkoυa në shtëρinë e shοqes, b. αbi i sάj i më të.rhοqi në kοrridor dhe fiΙΙoi të…”

Jam duke u takuar me babain e mikes time më të mirë dy herë në javë. Shoqja ime dhe unë jemi të dyja 20 vjeçe dhe kemi qenë në shkollë së bashku që nga çerdhja.

Prindërit tanë kanë qenë miq gjithë këto vite. Babai i shoqes sime është 45 vjeç dhe ai është i pashëm.

Disa muaj më parë shkova për të marrë hua celularin e vjetër të mikes time. Babai i saj hapi derën dhe më tha të shkoj tek dhoma e saj për të marrë pasi ajo kishte shkuar në punë.

E mora dhe teksa po shkoja poshtë ai po qëndronte në hyrje dhe tha: “Unë mendoj se ju jeni një vajzë shumë tërheqëse. A ke të dashur?”

Kur i thashë që nuk kisha, ai vazhdoi të më pyeste nëse unë doja të kisha marrëdhënie se.ksuale me të. Ai tha se gruaja e tij nuk ishte e interesuar në se.ks pasi ajo kishte kaluar depresion disa vite më parë. 

Une e pranova se edhe ai më dukej tërheqës dhe akoma pa përfunduar fjalinë më preku tek gjoksi.

Unë u largova dhe teksa po shkoja në shtëpi ai më çoi një sms ku më tregonte se çfarë do bënte me mua në shtrat.

Ai më pyeti për të shkuar ditën tjetër, kur ai do të ishte vetëm në shtëpi përsëri. E sapo i kam rënë ziles ai më tërhoqi në korridor dhe filloi të më prekte.

S’mundëm të prisnim deri sa të shkonim lart në katin e sipër dhe se.ksi ishte shumë pasionant. Ne jemi takuar sa herë që na është dhënë mundësia. E di që është e gabuar por nuk e di se çfarë të bëj?