December 1, 2023
Lajme

NJlHUNl me ρoIicen shqiρtare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i GJOΒlS (Video)

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër poIicet më simpatike në Shqipëri.

Disilva, brunia simpatike me fo;rma tr;upore të Iakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze. 

E ftuar në emisionin Top Show Magazine, poIicja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.

Duke treguar se a e ngac;mojnë më shumë me uniformë apo pa të, Disilva thotë:

“Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ngac;mime të ndryshme, ka ngac;mime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë,

‘O shefe do mi vendosësh mua pr;angat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.

SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *