Nuk e di si do ja bëj, asnjë smë mban me lekë

Faqja në instagram Demaskimet Shqiptare kanë nxjerrë edhe njëherë në pah një fenomen i cili sa vjen e është në rritje në vendin tonë.

Vajza të reja të cilat për para janë të gatshme të bëjnë cdo gjë e madje edhe te ulin veten në nivelet zero. 

Pamela_bregu është valza e demaskuar e cila duket në biseden e parë me një shoqe të ciles i thotë që asnjë nuk e

mban me lekë si ai, madje ai zdo i prishte punë edhe sikur ajo të fejohej apo partohej, kur shoqja i thotë të gjejë dikë tjetër që ta mbajë me lekë.

Në biseden e dytë shihet se si ajo kerkon një telefon nga dikush.

Kto fenomene sa vijne dhe janë në rritje të vazhdueshme në vendin tone.