Nuk jam duke kërkυαr ραsuri apo b.υkuri, po kërkoj nje b. υrrë qe ja di kuρtimin jetes ne cdo aspekt

Pershendetje! Kërkoj një lidhje serioze, Jam single Unë dua të martohem duke pasur familjen time.

Unë nuk jam duke kërkuar pasuri apo bukuri,vetem ato gjera te cilati kamdhe un.

Unë dua dikë për të vërtetë që di se çfarë dëshiron nga jeta që është e vendosur dhe që ka karakter,jo vetem te dalme shoqeri dhe mu tme mbyll mrena kater mureve.

Unë dua një shok për të jetuar jetën, kështu që nëse jeni duke kërkuar të njëjtën, ju lutem mos telefononi.

Preferoj sms në redaksinë e faqes pasi mund te me shkruani ne cdo koh,shpresoj se do ta kem fatin.