Nuk mbαhet “ç ίfti” në mes të Tiranës, e b .ëjnë brenda m αkίηës, ρara… (VIDEO)

Pamje janë regjistruar mbrëmjen e djeshme përballë Ministrisë së Drejtësisë në Tiranë.

Dy persona shihen teksa kryejnë mar/rëdhënie s*e.ksuale në mes të rrugës, brenda makinës. 

Pamjet janë kapur nga një qytetare e rastësishme dhe janë dërguar në redaksinë e JOQ.

Një një moment vajza e ka kuptuar që po filmohet dhe ngre kokën, por qytetarja e fik filmimin.

Kujtojmë se zona përballë Ministrisë së Drejtësisë është vendi i preferuar i disa vajzave apo edhe tr.ansg.jinorëve që kërkojnë klientë.

 SHIKO VIDEON