PëΙΙumbi e shpëton shqiptarin në Gjermani nga gjοba 500 euro

Nje Shqiptar pasi po voziste me shpejtsi te madhe ne nje qytet te Gjermanis e kishte kapur blici ,

por ai i ka shpetuar gjo.bes pasi ne fotografi nuk i eshte kapur fytyra teksa nje pellumb po fluturonte para kameres ne po at moment. 

Zona ishte e kufizuar per shpejtsi 50 km/h por vozitsi po e ngiste makinen me nje shpejtsi rreth 110 km/h.

Ne deklaraten e policis thuhet se ndoshta shpirti i Shenjtë, ka ndërhyrë në këtë rast.

“E kemi kuptuar këtë shenjë dhe e kemi lënë të qetë vozitësin kësaj radhe.

Shpresojmë që edhe vozitësi ta kuptojë këtë shenjë nga lart dhe të vozisë sipas rregullave në të ardhmen”, thuhet në deklaratë.

Pasi policia mundi ta identifikonte vetëm veturën, por jo edhe vozitësin, ndoshta ai ka shpëtuar nga gjo.ba prej nje shumer rreth 500 eurosh.

Krejt pas ksaj u deklarua personi qe po e ngiste ate veture dhe behej fjal per nje shqiptar nga Shqiperia, por pasi nuk shihet ne foto fytyra e tij nuk pasoi den.imin.

Sidoqoftë, policia e Viersenit tha me humor se edhe pëllumbi do të duhej të dën.ohet për shkak se ka fluturuar me shpejtësi të madhe në këtë zonë ku shpejtësia është dukshëm e kufizuar, shkruan “BBC”.