Ρë*d.hύnoi me vëllain e 3 të tjerë 11-υjeçaren për 7 orë/ Ja videot që ρostonte në TikTok Ekrem Rexhepi (VIDEO)

Ekrem Rexhepi është njëri prej të akuzuarve për përdh unimin në grup të 11-vjeçares nga Prishtina.

Së bashku me të vëllain 17-vjeçar dhe tre persona të tjerë ata përd hunuan me radhë të mi turën për 7 orë.

SHIKO VIDEON KËTU

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshqiperiaimesportt%2Fvideos%2F807563730242974%2F&show_text=true&width=267&t=0