/Po shkoηin për tu martυar, dhëndri rr.εh në mes të rrugës nυsen ditën e dasmës…(VIDEO)

Po shkoηin për tu martυar, dhëndri rr.εh në mes të rrugës nυsen ditën e dasmës…(VIDEO)

Disa foto janë duke bërë xhiro nëpër botë, te ksa një dhëndër shihet duke dhu nuar fiz ikisht gruan e tij në ditën e dasmës.

Mediat e huaja shkruajnë se arsyet e kon fli ktit ende nuk dihen.

Mendohet se pro blemi ka lindur pasi burri ka shkuar të marrë nusen në shtëpinë e mamasë.

Në videon e pu blikuar tregohet se ç ifti ka hapur krahun buzë rrugë dhe kanë dalë të dy.

Në këtë moment dhëndri ka nisur ta rra hë nusen e cila dëgjohet teksa qan.

Pavarësisht ndë rhyrjes së të afërmve të saj, dhëndri ushtroi dh unë mbi nusen, ndërsa momentet janë kapur nga një qytetar me telefon celular.