February 25, 2024
Lajme

Prej 20 υitesh e m αrtυαr por grυaja shiko çka i bën bυrrit para syve: Dαs hηori më këηaq, bυrrin e dυa si vëlla

Burri im nuk ka bërë ndonjë përpjekje me mua për më shumë se dhjetë vjet”.

Por tani që kam një da shnor të mahnitshëm dhe jam gati të ecë përpara, burri im ka ndryshuar shumë. 

Li dhja ime e re më çon në disa ndjesi që nuk i kam ndjerë për një kohë të gjatë, por edhe ai është gjithashtu i martuar.

Unë jam një nënë e tre fëmijëve dhe jam e martuar prej 20 vitesh. Unë jam 43 dhe burri im është 45 vjeç.

Ai është një njeri i mirë, por unë e dua atë vetëm si një vëlla. Dashuria për të ka ikur me kohë”, vjen historia e papritur e një gruaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *