45 υje. carja kërkon b. υrrë: Jαm e υi…gjër kam jetuar me mαmin

Vera, një 45-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje.

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. 

Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze. “Jam Vera nga Tirana.

Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 45 vjeç, beqare.

Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin.

Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”, tha Vera.

Me thirrni ne vajberr ne nmrin tim qe gjendet aty ku shkruan sp0-ns0red aty brenda i keni te gjitha shenimet ,mund te me shkruani ne cdo koh.