B υrrin e dυa q efIi dhe m erαkΙi, kërkesα e υ αjzes shqiptare nga Gjermania…

39-vjeçarja tregoi se ka qenë një herë e martuar por është ndarë sepse nuk është përshtatur.

Ajo tha se kërkon të martohet sepse do që të bëjë qef dhe tja rregulloj jetën atij personi qe do ket fatin te me marre.

“kam shumë netë pa gjumë për ta gjet, mendoj se jam e bukur siq më shihni edhe ju te gjitha i kam. 

Kam pasuri të madhe të trashëguar nga ish burri, i cili nuk jeton më dhe ma ka lënë trashëgimin e plotë

në pasurinë e tij pasi që une jam kujdesur deri në momentin e fundit dhe e kam respektuar shumë, por që fati ishte ashtu.

Ju lutem të gjithë juve që mendoni se mund ta bëjmë ndonjë bisedë të merrni të dhënat e mija personale dhe k0ntaktoni me mua,

ta shohim se fatiti nuk i dihet kurrë e shpresoj se do ta kalojm si është më së miri pasi që jam e sjellshme dhe e kulturuar shumë si me qenë gjermane jam e edukuar.