Ra në kοmα për 78 ditë/ Kur u zgjua zbυloi se nëna dhe b.υrri i ishin Ιίdhυr bashkë

Braziliania Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo u takua, sipas saj, me burrin e ëndrrave të saj, kur ishte 25 vjeç.

Ai ishte 10 vjet më i madh se ajo, por përkundër këtij ndryshimi, ata ranë në dashuri.

Ata kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë në 2013, dhe një vit më vonë patën një djalë.


Përralla e saj morri fund në vitin 2017 kur përfundoi në ki rurgji për një go ditje në tr u.

Pas kësaj, ajo mbeti në k oma për 78 ditë dhe kur u zgjua, mësoi lajmin e pabe sueshem. Nëna dhe burri i saj kishin krijuar një lidhje, dhe më vonë ata u martuan.


“Nëna ime shkonte në shtëpinë time për të ndihmuar burrin dhe djalin tim ndërsa isha në s pital.

Në ato katër muaj ndërsa po lu ftoja për jetën time, burri im më vizitoi dy here, ndërsa nëna ime asnjëherë.

Babai më tha lajmin kur unë u zgjova. Që atëherë nuk mund ta telefonoj më nënën time”, tha Kamylla.