Rαsti më i veçaηtë në botë, dυke filmuar me dronë b.υrri shikon g. rυαn që po ja drίdhte

Një burrë i br aktisur ka deklaruar se ka zbuluar tr adhtinë e gruas së tij, përmes një droni, pasi kishte filluar të dy shonte.

Ai e ka postuar videon e tij në “You Tube” nën emrin YA OG, e cila tregon gruan e tij duke u larguar disa hapa larg shtëpisë së tij dhe momentin kur ajo hip në makinën e një tjetri. 

Duke përshkruar pamjet, burri i b raktisur dëgjohet duke u thënë sh ikuesve: Nëse e keni parë me kujdes,

ju do të jeni në gj endje të shikoni se si 18 vjet hidhen poshtë nga ajo ikje.

Y AOG thotë se filloi të dy shonte për gruan e tij disa javë para se të bënte videon.

Ai pre tendon se ka marrë një telefonatë ku dikush i thotë se diçka po ndodhte. Pas kësaj atij i lindi ideja që të përdorte dronin e tij për ta p i u nuar.