Rama “mysafir” në Kosovë, Kurti e injoron homologun e tij!

Marrëdhënia mes dy kryeministrave shqiptar Edi Rama dhe Albin Kurti duket se janë të ftohura.

Teksa Edi Rama do të vizitojë sot Prishtinën në rastin e 25 vjetorit të çlirimit, ai është injoruar nga homologu i tij Albin Kurti, teksa nuk do të ketë një takim mes tyre.

Nuk dihet a do të ketë një reagim nga të dy kryeministrat për sa i përket këtij veprimi nga Kurti.